Behandelingen

Bij Bobline kan je als man of vrouw terecht om je professioneel te laten knippen of kleuren. Je wenkbrauwen of baard komen hier niks tekort.

Uitgroeibehandeling

Wanneer het haar behandeld is met een permanente kleuring, krijg je na een aantal weken uitgroei vanaf de haarwortel. Met een uitgroeibehandeling kleur je alleen het gedeelte waar de uitgroei te zien is

Totaalkleuring op maat

Samen met onze kleurexperts kijken we naar de mogelijkheden van jouw haar en bespreken we je wensen. Hierna komen we met een exclusieve kleuring, die afgestemd is op jouw haartype. De kleuring is permanent en biedt 100% grijsdekking.

Highlights

Wil je het haar oplichten met een natuurlijk effect? Kies dan voor highlights. Fijne haarstrengen worden gekleurd met een oplichtende haarkleuring, waardoor er een speels effect in het haar ontstaat. Afhankelijk van het gewenste resultaat, kies je voor 1, 2 of 3 delen lowlights in het haar.

Lowlights

Lowlights zijn het tegenovergestelde van highlights en maken het haar een tintje donkerder dankzij fijne haarstrengen die donkerder gekleurd worden dan je huidige haarkleur. Afhankelijk van het gewenste resultaat, kies je voor 1, 2 of 3 delen lowlights in het haar

Haarmasker

Laat je haar glanzen en schitteren met een verzorgend haarmasker. Je kleur blijft langer mooi dankzij de intensief voedende en beschermende ingrediënten die het haarmasker bevat.

Conditioner

Verwen je haar met een intensieve conditioner die diep tot het haar doordringt. Veerkracht, glans en een intensieve kleur zijn het resultaat.

Lotionbehandeling

Kalmeer en verkwik de hoofdhuid met een verzorgende lotionbehandeling, met gezond en glanzend haar als resultaat.

MULTIPHLEX

WAAROM KIES JE VOOR MULTIPHLEX:
• Het herstelt de keratineverbindingen die beschadigd werden tijdens eerdere chemische behandelingen.
• Het resultaat is direct zichtbaar en de kwaliteit van de haarstructuur verbetert.
• Het geeft bescherming tijdens chemische behandelingen.
• Het voorkomt beschadigingen en beschermt het haar bij agressieve chemische behandelingen.